Wie is Angie?

“Wij vermaken ons graag met het ontwerpen en maken van websites & webshops. Angie's Desk bedenkt, creëert en vult aan daar waar het nodig is”

_DCM6224

Mijn verhaal:

1 januari 2019 ben ik begonnen aan de VA opleiding en ben ik mijzelf gaan richten op WordPress en e-commerce. Ik wilde graag de creatieve kant op. Na veel geleerd te hebben en door ervaring op te doen is Angie's Desk ontstaan. Onze missie is om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om jouw Business goed op de kaart te zetten!

Hulp nodig?

Kom je er niet uit? Graag helpen we jou op weg! Heb je vragen en wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te zullen helpen.  👉  Website of webshop nodig?

Kristel pic 2

Even voorstellen aan Kristel:

Met al de nodige ervaring "op zak" bouwt zij met passie websites & webshops. Zij heeft al meerdere ondernemers succesvol mogen helpen!

Kristel legt het helder voor je uit en neemt ze de tijd voor jouw wensen. Duidelijke communicatie en een creatieve mind zorgen voor unieke en geweldige resultaten. Nieuwsgiering geworden?
We mailen je graag voorbeelden van tevreden ondernemers die
met veel plezier geholpen zijn.